PIPARKOOGIKOHUKE KAKAOGLASUURIGA 

Kohuke on pika traditsiooni ja ajalooga maius, mille põhikoostisosadeks on kohupiim ja glasuur. Saare kreemise kohukese valmistamiseks kasutatakse Saaremaa farmidest kogutud piima, mis tuleb kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Et mekk mõnus ja rohkem suu järgi oleks, oleme kohukesele lisanud rohkelt rõõska koort. Rõõsa koore lisamine kohukesele annab sellele pehme ja kreemja maitse. Kohuke on kaetud tumeda kakao- või toffeeglasuuriga. Saare kohuke on tarbijate poolt armastatud kohuke, mida kinnitab ka Saare kohukese populaarsus naaberturgudel.

Glasuur ei sisalda transrasvu.

Koostisosad: kohupiim 52%(rõõsk koor, rasvatu piim, juuretis, laap), kakaoglasuur 19% (suhkur, taimsed õlid ja rasvad (sheavõi, kookos), kakaopulber 18%(kakaopulber, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber), lõhna- ja maitseaine, emulgaator letsitiin(rapsi)), suhkur, piimavalgud, piparkook 1,9%(nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv(palmi- ja võiseemnikuõli) emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv karoteenid, suhkur, paksendaja maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass), vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine), vanillin.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1610 kJ/387 kcal, rasvad 26,2 g, millest küllastunud rasvhapped 16,2 g; süsivesikud 27,5 g, millest suhkrud 26,5 g; valgud 10,2 g, sool 0,10 g..