Kohuke on pika traditsiooni ja ajalooga maius, mille põhikoostisosadeks on kohupiim ja glasuur. Saare kreemise kohukese valmistamiseks kasutatakse Saaremaa farmidest kogutud piima, mis tuleb kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Et mekk mõnus ja rohkem suu järgi oleks, oleme kohukesele lisanud rohkelt rõõska koort. Rõõsa koore lisamine kohukesele annab sellele pehme ja kreemja maitse. Kohuke on kaetud tumeda kakao- või toffeeglasuuriga. Saare kohuke on tarbijate poolt armastatud kohuke, mida kinnitab ka Saare kohukese populaarsus naaberturgudel. 

Glasuur ei sisalda transrasvu 

Koostisosad: kohupiim 51%(rõõsk koor, rasvatu piim, pett, juuretis, laap), kakaoglasuur 19%(suhkur, taimsed õlid ja rasvad(sheavõi, kookos), kakaopulber 18%(kakaopulber,vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber), lõhna-ja maitseaine, emulgaator letsitiin(rapsi)), suhkur, piimavalgud, šokolaaditükid 4%(suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator sojaletsitiin. Kakaosisaldus vähemalt 43%), vanilliin.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1483 kJ/356 kcal, rasvad 22,3 g, millest küllastunud rasvhapped 13,1 g; süsivesikud 28,9 g, millest suhkrud 27,9 g; valgud 9,8 g, sool 0,10 g.

 

Toode võib sisaldada pähkleid, sojat.