Jogurtikreem

Saare Virsiku jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pastöriseeritud rasvatu piim, pastöriseeritud rõõsk koor, suhkur, virsik (7,7%), vesi, piimavalk, paksendaja modifitseeritud maisitärklis, looduslik lõhna-ja maitseaine, toiduvärv karoteenid, happesuse regulaator sidrunhape, juuretis, laap.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 423 kJ/101 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 11,1 g, millest suhkrud 10,2 g; valgud 2,9 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

Jogurtikreem

Saare Virsiku jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pastöriseeritud rasvatu piim, pastöriseeritud rõõsk koor, suhkur, virsik (7,7%), vesi, piimavalk, paksendaja modifitseeritud maisitärklis, looduslik lõhna-ja maitseaine, toiduvärv karoteenid, happesuse regulaator sidrunhape, juuretis, laap.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 423 kJ/101 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 11,1 g, millest suhkrud 10,2 g; valgud 2,9 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.