Jogurtikreem

Saare Maasika jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, maasikalisand 14% (suhkur, maasikad (40%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv: peedimahla kontsentraat, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 493 kJ/117 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14,9 g, millest suhkrud 14,1 g; valgud 3,2 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

Jogurtikreem

Saare Maasika jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, maasikalisand 14% (suhkur, maasikad (40%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv: peedimahla kontsentraat, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 493 kJ/117 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14,9 g, millest suhkrud 14,1 g; valgud 3,2 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.