Jogurtikreem

Saare Ahjuõuna jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, õuna-kaneelilisand 14% (suhkur, õunad (40%), vesi, karamellisiirup, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, lõhna- ja maitseaine, kaneel, toiduvärv beetakaroteen), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 505 kJ/120 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 15,9 g, millest suhkrud 15,0 g; valgud 2,9 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

Jogurtikreem

Saare Ahjuõuna jogurtikreem

400g / tükk

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, õuna-kaneelilisand 14% (suhkur, õunad (40%), vesi, karamellisiirup, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, lõhna- ja maitseaine, kaneel, toiduvärv beetakaroteen), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 505 kJ/120 kcal, rasvad 5,0 g, millest küllastunud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 15,9 g, millest suhkrud 15,0 g; valgud 2,9 g, sool 0,10 g.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.