Lassi jogurtijoogid

SAARE VAARIKA-MUSTIKA LASSI JOGURTIJOOK, 200 g

Lassi jogurtijook on ajalooliselt ja traditsiooniliselt populaarne jogurtil baseeruv jook, mis on algselt pärit Indiast. Saare vaarika-mustika lassi jogurtijook on mõnus kooslus jogurtist ja marjalisandist. Vaarika-mustika lassi jogurtijooki iseloomustab rohke vaarikate ja mustikate sisaldus, tootel on mahedalt siidine koostis ja marjamaitse. Lassi sobib nii hommiku- kui ka õhtusöögiks ja vahepalaks päeval.
Enne tarvitamist raputada!

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, vaarika-mustika täidis 14%(suhkur, vaarikas(15%), mustikas(15%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv: antotsüaanid(mustast porganist), säilitusaine kaaliumsorbaat), rõõskkoor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 406 kJ/96 kcal, rasvad 2,7 g, millest küllastanud rasvhapped 1,5 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g.

Lassi jogurtijoogid

SAARE MANGO LASSI JOGURTIJOOK 200 g

Lassi jogurtijook on ajalooliselt ja traditsiooniliselt jogurtil baseeruv jook, mis on algselt pärit Indiast. Mango lassi jogurtijook on lassi jogurtijookidest populaarseim ja tuntud üle maailma. Saare Mango lassi jogurtijook on mõnus kooslus jogurtist ja mangolisandist. Mango lassi jogurtijooki iseloomustab rohke mangosisaldus, tootel on mahedalt siidine koostis ja mango maitse. Lassi sobib nii hommiku- kui ka õhtusöögiks ja vahepalaks päeval.
Enne tarvitamist raputada!

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, mangolisand 14%(mango(80%), suhkur, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 406 kJ/96 kcal, rasvad 2,7 g, millest küllastanud rasvhapped 1,5 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g .