Laktoosivabad

SAARE KARAMELLI JOGURTIKREEM LAKTOOSIVABA 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, koor, suhkur, invertsuhkrusiirup, gükoosi-fruktoosisiirup, piimavalgud, modifitseeritud tärklis, paksendaja pektiin, karamelliseeritud suhkrusiirup 0,2%; toiduvärv ammooniumkaramell, karamelli-ja looduslik lõhna -ja maitseaine; sool, juuretis, laap.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC. 

Vadaku eraldumine on iseloomulik hapendatud piimatootele.

Laktoosivabad

SAARE SIDRUNI- JOGURTIKREEM 200 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe. 

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid
Streptococcus thermophilus 
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus 
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, sidrunilisand 12%(suhkur, vesi, sidrun(15%), paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, lõhna-ja maitseaine, kaneel, toiduvärv beeta-karoteen), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,75 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g .

Laktoosivabad

SAARE KREEKA JOGURTIJOOK. LAKTOOSIVABA 200 g

Koostisosad: rasvatu piim, rõõsk koor, suhkur, piimavalgud, juuretis(sisaldab lisaks ka piimhappebaktereid L.acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12), laap.  Enne tarvitamist loksutada! Tarvitada jahutatult!