Kohuke on pika traditsiooni ja ajalooga maius, mille põhikoostisosadeks on kohupiim ja glasuur. Saare kreemise kohukese valmistamiseks kasutatakse Saaremaa farmidest kogutud piima, mis tuleb kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Et mekk mõnus ja rohkem suu järgi oleks, oleme kohukesele lisanud rohkelt rõõska koort. Rõõsa koore lisamine kohukesele annab sellele pehme ja kreemja maitse. Kohuke on kaetud tumeda kakao- või toffeeglasuuriga. Saare kohuke on tarbijate poolt armastatud kohuke, mida kinnitab ka Saare kohukese populaarsus naaberturgudel. 

Glasuur ei sisalda transrasvu 

Ei sisalda säilitusaineid

Koostisosad: kohupiim 51%(rõõsk koor, rasvatu piim, pett, juuretis, laap), kakaoglasuur 19%(suhkur, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv(palmi), taimne rasv(palmi), kakaopulber, kakaomass, vadakupulber, emulgaator letsitiin(rapsi)), suhkur, piimavalgud, šokolaaditükid 4% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator sojaletsitiin. Kakaosisaldus vähemalt 43%), vanilliin. Toode võib sisaldada pähkleid, sojat.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1464 kJ/351 kcal, rasvad 22,3 g, millest küllastunud rasvhapped 14,9 g; süsivesikud 27,6 g, millest suhkrud 27,2 g; valgud 10,0 g, sool 0,10 g.