Kohuke on pika traditsiooni ja ajalooga maius, mille põhikoostisosadeks on kohupiim ja glasuur. Saare kreemise kohukese valmistamiseks kasutatakse Saaremaa farmidest kogutud piima, mis tuleb kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast. Et mekk mõnus ja rohkem suu järgi oleks, oleme kohukesele lisanud rohkelt rõõska koort. Rõõsa koore lisamine kohukesele annab sellele pehme ja kreemja maitse. Kohuke on kaetud tumeda kakao- või toffeeglasuuriga. Saare kohuke on tarbijate poolt armastatud kohuke, mida kinnitab ka Saare kohukese populaarsus naaberturgudel.

Glasuur ei sisalda transrasvu

Ei sisalda säilitusaineid

Koostisosad: kohupiim 53%(rõõsk koor, rasvatu piim, pett, juuretis, laap), kakaoglasuur 19%(suhkur, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv(palmi), taimne rasv(palmi), kakaopulber, kakaomass, vadakupulber, emulgaator letsitiin(rapsi)), suhkur, piimavalk, kakaopulber 1,6% ; lõhna- ja maitseaine vanilliin 0,01%. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1386 kJ/332 kcal, rasvad 20 g, millest küllastanud rasvhapped 14 g; süsivesikud 27 g, millest suhkrud 27 g; valgud 11 g, sool 0,1 g .

Toode võib sisaldada pähkleid.