Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus

Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus

Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, rõõskkoor, vaarika-granaatõunalisand 12%(suhkur, vaarikad(25%), vesi, granaatõunad(10%), paksendaja: modifitseeritud tärklis, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator: naatriumtsitraat, toiduvärv: peedimahla kontsentraat), suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 483 kJ/115 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14 g, millest suhkrud 14 g; valgud 3,5 g, sool 0,1 g.