SAARE MANGO JOGURTIKREEM 200 g JA 400 g

SAARE MANGO JOGURTIKREEM 200 g JA 400 g


Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, mangolisand 14% (mango (80%), suhkur, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,75 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g .