Jogurtikreemid

SAARE MUSTIKA- ACAI JOGURTIKREEM 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, rõõsk koor, mustika-acaitäidis 11%(suhkur, mustikad(29%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, acaimahla konsentraat(1%), lõhna-ja maitseained, toiduvärv antotsüaniin (mustast porgandist), happesuse regulaator naatriumtsitraat, säilitusaine kaaliumsorbaat), suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g.
Jogurtikreemid

SAARE KARAMELLI JOGURTIKREEM LAKTOOSIVABA 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Koostisosad: pett, rasvatu piim, koor, suhkur, invertsuhkrusiirup, gükoosi-fruktoosisiirup, piimavalgud, modifitseeritud tärklis, paksendaja pektiin, karamelliseeritud suhkrusiirup 0,2%; toiduvärv ammooniumkaramell, karamelli-ja looduslik lõhna -ja maitseaine; sool, juuretis, laap.

Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC. 

Vadaku eraldumine on iseloomulik hapendatud piimatootele.

 
Jogurtikreemid

SAARE VAARIKA-GRANAATÕUNA JOGURTIKREEM 200 g JA 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, rõõskkoor, vaarika-granaatõunalisand 12%(suhkur, vaarikad(25%), vesi, granaatõunad(10%), paksendaja: modifitseeritud tärklis, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator: naatriumtsitraat, toiduvärv: peedimahla kontsentraat), suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 483 kJ/115 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 14 g, millest suhkrud 14 g; valgud 3,5 g, sool 0,1 g.

Jogurtikreemid

SAARE MUSTIKA- JOGURTIKREEM 200 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, mustikalisand 12%(suhkur, mustikad(30%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, lõhna-ja maitseained, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv antotsüaniin), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,75 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g.  
Jogurtikreemid

SAARE SIDRUNI- JOGURTIKREEM 200 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, sidrunilisand 12%(suhkur, vesi, sidrun(15%), paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, lõhna-ja maitseaine, kaneel, toiduvärv beeta-karoteen), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,75 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g .

 
Jogurtikreemid

SAARE MANGO JOGURTIKREEM 200 g JA 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, mangolisand 14% (mango (80%), suhkur, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 491 kJ/117 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,75 g; süsivesikud 15 g, millest suhkrud 15 g; valgud 3 g, sool 0,1 g .

Jogurtikreemid

SAARE AHJUÕUNA JOGURTIKREEM 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad:pett, rasvatu piim, õuna-kaneelilisand 14%(suhkur, õunad(40%), vesi, karamellisiirup, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, lõhna- ja maitseaine, kaneel, toiduvärv beetakaroteen), rõõsk koor, suhkur, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 508 kJ/121 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 16 g, millest suhkrud 16 g; valgud 3 g, sool 0,1 g. 

Jogurtikreemid

SAARE MAASIKA JOGURTIKREEM 400 g

Saare 5% rasvasusega jogurtikreem on konsistentsilt eriti kreemjas jogurt, mis on valminud topsis. Saare jogurtikreemi tootmisel kasutatakse põhitoorainena Saaremaa koort ja piima, mille puhtus ja looduslik päritolukeskkond on kindlasti selle toote eeliseks. Tarbijate tagasiside põhjal annab Saare jogurtikreemis üllatavat tooni jogurti pehme maitse. Saare jogurtikreeme võib peale tavalise tarbimise kasutada ka kreemina kookide valmistamisel. Saare jogurtite eriti koorene ja paks konsistents võimaldab lihtsa vaevaga valmistada maitsvaid jogurtinööpe.

Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Säilivusaeg 30 päeva

Koostisosad: pett, rasvatu piim, maasikalisand 14% (suhkur, maasikad (40%), vesi, paksendaja modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator naatriumtsitraat, toiduvärv: peedimahla konsentraat, lõhna- ja maitseaine), rõõsk koor, suhkur,piimavalk, juuretis, laap.Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC.

100 g toodet sisaldab keskmiselt:energiasisaldus 508 kJ/121 kcal, rasvad 5 g, millest küllastanud rasvhapped 2,7 g; süsivesikud 16 g, millest suhkrud 16 g; valgud 3 g, sool 0,1 g. 

Jogurtikreemid

SAARE MAITSESTAMATA JOGURT 400 g

Pehme maitsega Saare maitsestamata jogurt on kreeka ja türgi jogurtile omase, eriti tiheda ja vormi hoidva konsistentsiga. Saare 5% rasvasusega maitsestamata jogurt maitseb sama hästi kui 10% rasvasusega jogurt.

Tummise ja täidlase konsistentsi saamiseks ei kasutata paksendajaid ega tärklist, vaid see on saavutatud kõrge kuivaine sisaldusega. Piimavalke on Saare maitsestamata jogurtis 8%. Siidise maitsega maitsestamata jogurt sobib nii hommikusöögiks kui ka vahepalaks, eriti hästi aga külmade kastmete ja kihiliste magustoitude valmistamiseks.

Toode on figuurihoidjate jaoks väga hea alternatiiv toorjuustule ja hapukoorele. Jogurti väga hea maitse tuleb ka toorainest, mis on alati värske ja kõrge kvaliteediga. Saaremaa koor on pärit kohalikust looduslikust ja ökoloogiliselt puhtast keskkonnast.

Kõrge valgusisaldusega
Sisaldab kasulikke elus piimhappebaktereid Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
Ei sisalda E-aineid
Säilivusaeg 30 päeva

Koostis: pett, rasvatu piim, rõõsk koor, piimavalk, juuretis, laap. Säilitada temperatuuril +2 ºC kuni +6 ºC. 100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiat 440 kJ/105 kcal, valke 8 g, süsivesikuid 7 g, rasvu 5 g.